Økologisk shampoo

HÅRSHAMPOO 250 ml.

325,00 kr.

Giver fugt, styrke, smidighed, lethed og glans til dit hår. Åndbar. 250 ml. 

100% økologiske, biodynamiske, naturlige ingredienser, levnedsmiddelkvalitet. Vegansk

Produceret med 35 års erfaring fra frisørbranchens teknologi og ikke mindst passion for naturen og mennesket i en helhed.

For 30 år siden startede jeg med at lave hårshampoo selv. Først og fremmest til brug i frisørsalonen, da jeg ikke kunne få den shampoo på markedet, som levede op til mine krav. Kravene er at shampoo må gøre håret let og fyldigt, samtidig med at det tilfører håret fugt og glans. Kunderne blev glade og tilfredse og jeg gik i gang med at fremstille til kundesalg også.

Til vores fine skandinaviske hår, må der en mere "fintfølende" shampoo til. Shampooen her er meget koncentreret. Den indeholder ikke parfume, den dufter af det den er lavet af og sammensat af helt naturlige økologiske og biodynamiske ingredienser. Shampooen giver naturlig fylde og lethed, samtidig også glans. 

Kan bruges som den er til de fleste hårtyper. Kan også tilpasses individuelt til dit hår/hovedbund om der er specifikke hensyn der må tages. Så må der en konsultation til. Den kan du bestille her: Tlf.: 26 45 90 48

Shampoo er i Refill System. Emballagen bliver genanvendt. Du får fra10 kr. i pant for emballagen, når du afleverer den. 


Antal
1
Tilføj til kurv