Om

Mit navn er Bente Grimm

Jeg har 38 års erfaring som frisør/naturfrisør, produktudvikler og konsulent i frisørbranchen, jeg har bygget denne hjemmeside og webshop op om mit unikke håndværk som frisør gennem 36 år og produktudvikling lavet af 100% naturlige råvarer.  

I min dna er den holistiske tilgang til naturen og det hele menneske, helt naturlig og en livsopgave.Jeg fremstiller og bruger 100% naturlige, økologiske og biodynamiske produkter til hår og hudpleje. 

I min frisørsalon bruger jeg udelukkende naturens råvarer til hårfarvning og hår/hovedbundsbehandlinger, kombineret med unikt, professionelt frisørhåndværk.

Klipningen er altafgørende. Jeg har udviklet klippeteknikker bla. i 3d form, som er med til at give dig en unik klipning, der bliver tilpasset dig og din personlige udstråling. 

Jeg udvikler løbende nye produkter, opskrifter og teknikker.
Hår, hovedbund og hudpleje produkter, kan købes her på webshoppen.

Bente Grimm

Baggrunden for at åbne planteurteunivers.dk er primært den holistiske tilgang, mange års erfaring indhentet gennem en unik rejse i livet - kombineret med forretningslivet og nu det rigtige tidspunkt.
Jeg har 38 års erfaring som frisør. I min dna, er naturen og det hele menneske en livsopgave.
Jeg fremstiller og bruger 100% naturlige, økologiske og biodynamiske produkter til hår og hudpleje, der  også er indholdet i frisørkonceptet Grimm Holistisk frisør - Helt naturligt.
Om konceptet:
For 34 år siden, efter velafsluttet 4 årig frisøruddannelse med læring i Alborg, København  og London samt et halvt års arbejde som uddannet frisør, henholdsvis i Norge og Danmark,  åbnede jeg min egen salon i Aalborg. Salonen åbnede jeg for at lave et sted hvor alle kunne komme og få en sundere hårbehandling og det professionelle håndværk. Jeg har gennem alle årene udviklet og udvidet konceptet gennem studie, intuition og frem for alt interesse, nysgerrighed og erfaring. Jeg anvender naturens råvarer til brug af bla. farvning af hår, hårpleje, hovedbundspleje og hovedbundsproblemer som er et af mine specialer. Ud fra grundig analyse behandler og blander jeg specifikt og individuelt til dit behov. 
I 2001 blev frisørkonceptet miljøcertificeret ISO14001.

Til dig der ikke er bekendt med planter og urter til dine hårfarvninger, så kan jeg fortælle: Farven bevarer håret intakt og forandrer ikke hårstrukturen, giver håret styrke, fugt og glans, samtidig med farven holder godt er der ingen skarpe kanter ved hårbunden når håret vokser.
Igennem de 30 år har jeg også udviklet unikke professionelle klippe teknikker der tilpasses dit hår og din personlige udstråling.
Min passion er klippehåndværket kombineret med naturens råvarer 100%. Produkter til hårpleje, hudpleje, hovedbundsproblemer og hårfarver.

Kvalitetskrav for ingredienser: 

Ingen parabener, SLS, SLES, DEA, MEA eller TEA

Ingen GMO (Genetisk Modificerede Organismer)

Ingen Petro-kemikalier

Ingen dyreforsøg

Ingen kunstige farvestoffer, dufte, eller fyldstoffer

Alle ingredienser må være økologiske og om muligt biodynamiske

Alle planteekstrakter og essentielle olier må så vidt muligt være certificeret økologiske

Alle essentielle olier må være dampdestillerede

Alle planteolier må være koldpressede

Alle ingredienser må være beviseligt gavnlige for håret eller huden

Alle ingredienser må hvor muligt være vildt dyrket

Al emballage må være genanvendelig og pet. Levnedsmiddel godkendt