SPECIALSHAMPOO til hovedbund og hår 250 ml.

379,00 kr.

Specialshampoo til hår og hovedbund som er god til hårtab, hovedbundsproblemer som skæl, svamp, tør hovedbund, kløende irritation. Blandes individuelt til dig. Book en konsultation. Konsultationen er gratis ve køb af anbefalet shampoo + måske andre produkter

100% Økologiske, Biodynamiske, Helt Naturlige ingredienser. Vegansk

Produceret med 38 års erfaring fra frisørbranchens teknologi og ikke mindst passionen for naturen og mennesket i en helhed. 

Giver smidighed, lethed, glans og styrke til håret.

God til det fine skandinaviske hår

250 ml.  

Blandes individuelt til dit behov.  Ring på 26 45 90 48 

HÅR REPARATION - er skaden sket!  Du kan få hjælp her...

HOVEDBUNDS PROBLEMER - vi kan hjælpe dig...

Det vigtig med en konsultation som den første handling. Så du får en grundig analyse af dit hår og/eller hovedbund. Samtidig en klarhed over hvilken behandling der må til. 

Du kan kontakte os på tlf. 26 45 90 48

eller booke en tid online her nederst i opslaget

Book en konsultation med tekst om dit hår/hovedbunds problem.

UDFORDRINGER/ PROBLEMER:

Har dit  hår fået for mange kemiske farve behandlinger. 

Har du selv farvet dit hår og det er kikset. 

Har du selv farvet hår i mange år og af den grund er dit hår blevet tyndere og ved at falde af.  Samtidig lider hovedbunden  af forskellige udslag.

Hårtab uden synlig grund

Hårtab ved hovedbundsproblemer

Udfordringer efter medicin/kemo behandling

Andre hår/hovedbundsproblemer

For 30 år siden startede jeg med at lave hårshampoo selv. Først og fremmest til brug i frisørsalonen, da jeg ikke kunne få den shampoo på markedet, som levede op til mine krav. Kravene er at shampoo må gøre håret let og fyldigt, samtidig med at det tilfører håret fugt og glans. Kunderne blev glade og tilfredse og jeg gik i gang med at fremstille til kundesalg også.

Til vores fine skandinaviske hår, må der en mere "fintfølende" shampoo til. Shampooen her er meget koncentreret. Den indeholder ikke parfume, den dufter af det den er lavet af og sammensat af helt naturlige økologiske og biodynamiske ingredienser. Shampooen giver naturlig fylde og lethed, samtidig også glans. 

Kan bruges som den er til de fleste hårtyper. Kan også tilpasses individuelt til dit hår/hovedbund om der er specifikke hensyn der må tages. Så må der en konsultation til. Den kan du bestille her: 

https://salonbook.one/?grimm#/  eller ring på tlf. 26 45 90 48

Shampoo er i Refill System. Emballagen bliver genanvendt. Du får 10 kr. i pant for emballagen, når du afleverer den. Antal
1
Tilføj til kurv